Website in aanbouw…

Ja, ik ga voor mezelf beginnen! Een grote stap, maar ik ben er klaar voor. Mijn ervaring en opgedane kennis van de afgelopen decennia wil ik graag breed inzetten. En dus aan de slag met de rode draad in mijn leven en dingen waar ik blij van word en energie van krijg. Dat zijn natuurbeleving, duurzaamheidseducatie en het vertellen van verhalen. En dat voor uiteenlopende doelgroepen.

De komende weken zal ik deze website verder vorm gaan geven. Meer info volgt dus nog. Maar neem gerust alvast contact op als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen.

2 gedachten over “Website in aanbouw…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: