Van start!

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest om deze website te vullen en om me te profileren. Dat leverde me ook free publicity op: een artikel in De Groene Venen, de weekendkrant van De Ronde Venen. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee.

Verder ben ik ook begonnen aan diverse opdrachten: adviseren over een groene versie van Move Mates (waarbij basisschoolkinderen worden opgeleid tot speelpleincoach), opzetten van een training en bedenken van mogelijke lessen voor het kant-en-klaar programma van IPPON, personeelsdiensten in het onderwijs. Over dat laatste heb ik komende week een gesprek. Ik ben benieuwd!

En zoals het elke goede professional betaamt, school ik me ook bij. Zo volg ik de Masterclass Duurzaam Onderwijs van de Duurzame PABO en heb ik een workshop Onderzoekend en ontwerpend leren gevolgd.

Gelukkig houd ik ook tijd over om te genieten van het voorjaar en om in onze (moes)tuin te werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: